۱۳۹۹ تیر ۷, شنبه

بررسی کامل سقف رابیتس

بررسی کامل سقف رابیتس به همراه مزایا و معایب آن

از محبوب‌ترین انواع سقف‌های کاذب در میان سازندگان ساختمان‌ها، می‌توان به سقف رابیتس اشاره کرد. امروزه سقف‌های کاذب کاربردهای بسیاری در صنعت ساختمان‌سازی دارند. این مدل سقف‌ها علاوه بر اینکه نوعی عایق صدا هستند، وجود آن‌ها در یک ساختمان به سازندگان کمک می‌کند تا نگران لوله‌ها و تأسیساتی که از سقف واحدها و راهروهای ساختمان عبور می‌کنند، نباشند. چراکه سقف کاذب یک فضای توخالی ایجاد می‌کند که لوله‌ها و کابل‌های برق می‌توانند در آن قرار گیرند.

سقف رابیتس چیست؟

رابیتس در واقع ورق فولادی مشبکی است که در گچ‌بری‌های سقفی از آن استفاده می‌شود. به این دلیل که گچ‌ها به آن راحت‌تر می‌چسبند و تغییر شکل نمی‌دهند، در اصل نقش زیرسازی گچ‌کاری را ایفا می‌کنند و رابط گچ با سقف اصلی به شمار می‌روند.
رابیتس تورهای مشبک فولادی است که به هم بافته می‌شوند تا بتوان طرح‌های زیبایی را روی سقف پیاده نمود؛ برای مثال ناهمواری‌های زیبا، نورپردازی‌های خیره‌کننده در سقف و… در ساخت سقف رابیتس از زیرسازی نبشی و میلگرد استفاده می‌شود؛ به صورتی که این دو با جوشکاری به هم متصل می‌شوند.

نام این سقف از تورهای گالوانیزه‌ای که در ساخت آن‌ها به کار می‌روند، گرفته شده است. امروزه استفاده از این محصول فولادی رواج زیادی یافته است.

انواع رابیتس مورد استفاده در سقف

راویز نام دیگر رابیتس است که به سه دسته بر اساس وزن، ستون و چشمه تقسیم‌بندی می‌شود:
  • تقسیم‌بندی بر اساس وزن
وزن رابیتس ارتباط مستقیمی با ضخامت آن دارد. بر اساس کاربردهای مختلف، ضخامت آن‌ها متفاوت است. از سوی دیگر، وزن بر قیمت رابیتس و در نهایت بر روی سقف رابیتس مؤثر است. برای مثال بسته‌های رابیتس بر اساس وزن به چهار نوع زیر دسته‌بندی می‌شوند:
  • سبک (۶۵۰ گرم، ۸۳۰ گرم، ۸۶۰ گرم)
  • نیمه سنگین (۷۸۰ گرم، ۸۳۰ گرم، ۸۶۰ گرم)
  • سنگین (۸۷۰ گرم و ۱ کیلو)
  • فوق سنگین (۹۰۰ گرم و ۱۰۸۰ گرم)

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر