۱۴۰۱ مرداد ۱, شنبه

تاثیر آهنگ های غمگین در درمان بیماری ها

 

تاثیر آهنگ های غمگین در درمان بیماری ها

انجمن موسیقی درمانی آمریکا (AMTA) گزارش می دهد که برنامه های موسیقی درمانی را می توان برای دستیابی به اهدافی مانند مدیریت استرس، تقویت حافظه و کاهش درد طراحی کرد. شاید تعجب آور به نظر برسد که موسیقی می تواند به افراد کمک کند تا با دردهای جسمی کنار بیایند، اما تحقیقات ارتباط واضحی را نشان داده است. یک بررسی نشان داد که افرادی که قبل، حین یا بعد از جراحی به موسیقی گوش می‌دهند در مقایسه با بیمارانی که موسیقی گوش نمی‌دهند، درد و اضطراب کمتری را تجربه می‌کنند. شنوندگان موسیقی حتی نیازی به داروهای ضد اضطراب و درد نداشتند.
برای انجام این مطالعه، محققان داده های 73 کارآزمایی مختلف را بررسی کردند که شامل بیش از ۷۰۰۰ بیمار بود. افرادی که کمی بیشتر، اما نه چندان قابل توجه، کاهش درد را تجربه کرده و به کمترین داروی ضد درد نیاز داشتند، کسانی بودند که موسیقی دلخواه خود را انتخاب کرده و گوش داده بودند. کاترین میدز، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه برونل در بریتانیا، معتقد است موسیقی یک مداخله غیرتهاجمی، ایمن و ارزان است که باید برای همه افرادی که تحت عمل جراحی قرار می‌گیرند در دسترس باشد. وقتی نوبت به درمان بیماری های مزمن می رسد، موسیقی درمانی نیز می تواند نقش مهمی ایفا کند.
تحقیقات نشان داد که موسیقی درمانی می تواند یک درمان موثر برای اختلالات خلقی مرتبط با شرایط عصبی، از جمله بیماری پارکینسون، زوال عقل، سکته مغزی و ام اس باشد. پس از بررسی ۲۵ کارآزمایی، محققان به این نتیجه رسیدند که موسیقی، درمانی معتبری برای کاهش بالقوه افسردگی و اضطراب و همچنین بهبود خلق و خو، حفظ عزت نفس و کیفیت زندگی است. آن ها همچنین خاطرنشان کردند که هیچ عارضه جانبی منفی در هیچ یک از کارآزمایی ها گزارش نشده است و موسیقی را به درمانی کم خطر تبدیل کرده است. 

اگر شما هم علاقه دارید تا بیماری و افسردگی خود را درمان کنید به بخش دانلود آهنگ غمگین ماهان موزیک مراجعه کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر